مرکز آموزش

تنظیم سرویس ارسال ایمیل SMTP در وردپرس پرینت

  • 92

SMTP یا Simple Mail Transfer Protocol یکی از پروتکل های TCP/IP برای ارسال یا انتقال ساده ایمیل است که مانند یک دستیار است و ایمیل را از فرستنده دریافت و برای گیرنده ارسال می کند و بدلیل نگهداری در ایمیل ها از پروتکل های POP3/IMAP استفاده می شود که SMTP برای ارسال ایمیل و POP3/IMAP برای دریافت ایمیل مورد استفاده قرار می گیردمعمولا SMTP برای ارسال ایمیل از پورت 25 استفاده می کند و همچنین POP3 که رایج ترین پروتکل برای دریافت ایمیل می باشد از پورت 110 استفاده می کند و IMAP هم برای دریافت ایمیل می باشد که نسبت به POP3 سریع تر و تنها با یک کلیک می توان ایمیل را دریافت کرد. ارسال ایمیل از طریق SMTP  افزایش کیفیت و اطمینان ارسال ایمیل را به همراه خواهد داشت .برای ارسال ایمیل از طریق وردپرس افزونه های متنوعی وجود دارد  یکی از بهترین و رایجترین  این افزونه ها wp-mail-smtp است که میتوانید با استفاده از آن سرویس ایمیل وردپرس خود را راه اندازی نمایید . 
 
برای شروع کار  افزونه wp-mail-smtp را از لینک  https://wordpress.org/plugins/wp-mail-smtp  دانلود و نصب نمایید .پس از نصب افزونه در وردپرس آن را فعال نمایید.

بعد از نصب این افزونه قسمت Email در منوی تنظیمات وردپرس افزوده می شود وارد این قسمت شوید .


سپس در قسمت advanced email options تنظیمات را مطابق مراحل زیر انجام دهید .




بعد از ورود به پنل تنظیمات ایمیل، از شما اطلاعاتی مبنی بر اتصال وردپرس به وب میل های دیگر دریافت می شود. به ترتیب این بخش ها را با هم مرور می  کنیم.

1. From Email: ایمیل های وردپرس از چه ایمیلی ارسال شوند. مثلا می توانید ایمیل خودتان یا info@yourdomain را وارد کنید. اما بهتر هست برای مطمئن  شدن از ارسال ایمیل ها به اینباکس، همان جیمیل را وارد کنید.

2. From Name: ایمیل های وردپرس با چه نامی ارسال شوند. مثلا میتوانید اسم سایتتان را وارد کنید. به عنوان مثال: میهن وردپرس

3. Mailer: این گزینه را روی Send all WordPress emails via SMTP قرار دهید.

4. Return Path: این گزینه را در صورتی فعال کنید که می خواهید مسیر بازگشت ایمیل ها را مشخص کنید تا در صورتی که ایمیلی ارسال نشد، به آن ایمیل بازگشت داده شود که نیازی به فعالسازی آن نداریم.

5. SMTP Host: مقدارش را mail.yourdomain و یا دامنه خود وارد کنید چون می خواهیم به میل سرور متصل شویم.

6. SMTP Port: پورت سرور ایمیل خودتون رو وارد کنید. پورت استاندارد 25 می باشد.

7. Encryption: نوع اتصال رو مشخص می کند. 

8. Authentication: این مورد مشخص می کند آیا برای وارد شدن به وبمیل به یوزر پسورد نیازی داریم یا خیر. که باید روی Yes: Use SMTP authentication قرار داده شود.

9 و 10. در نهایت در بخش username و password می توانید نام کاربری و رمز عبور ایمیل خود را وارد کنید.


نکته: نام کاربری همان آدرس ایمیل شماست. مثلا : info@yourdomain


در آخر بر روی ذخیره تغییرات کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شود.

 

تست ارسال ایمیل در وردپرس

 

برای تست ارسال ایمیل، از بخش Send a Test Email استفاده کنید تا مطمئن شوید که اطلاعات را درست و حسابی وارد کردید. ایمیل خودتون رو وارد کنید و روی send test کلیک کنید تا ایمیل تست شما ارسال شود.




آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

« برگشت